Tilbageblik på SPOT festival 2015

SPOT Festival 2015

 

SPOT Festival løb af stablen i Aarhus fra torsdag til søndag den forgangne weekend. Vores bands var pænt representeret på selve SPOT og på de forskellige Off Spot arrangementer.

 

 

SPOT Anmeldelser

 

 

Black Book Lodge

Gaffa: ★★★★

 

 

The Boy That Got Away

Gaffa: ★★★★

Bands of Tomorrow: ★★★★

 

 

 

The Boy That Got Awat og Black Book Lodge spillede officielle SPOT koncerter på henholdsvis Radar og HeadQuaters. GAFFA & Bands of Tomorrow har kastet stjerner efter koncerterne. Læs med her:

 

 

Gaffa gave The Boy That Got Away 4 ud af 6 stjerner i deres anmeldelse, som du kan læse her.

 

Citat fra anmeldelsen: ”…. Og på den måde slutter The Boy That Got Away et tight sæt til stor fornøjelse for det publikum, der fortsat fornøjes af lyden af rock, som den var for (mindst) 20 år siden. Drengene spiller den glimrende og pletfri, og attituden og gennemslagskraften holder også i 2015.”

Bands of Tomorrow gav selvsamme koncert med The Boy That Got Away 4 ud af 5 stjerner, læs med her.

Citat fra anmeldelsen: ”The Boy That Got Away leverede en kraftpræstation, hvor de beviste, at rock ikke behøver at være nyskabende eller grænsesøgende for at have noget at byde på. ”

 

 

Gaffa giver Black Book Lodge 4 ud af 6 stjerner for deres performance, du finder anmeldelsen her.

 

Citat fra anmeldelsen: ”Hvordan kun tre mænd kan lave så fyldigt et lydbillede, er næsten ikke til at forstå, og det er svært ikke at blive dybt imponeret over, hvordan Black Book Lodge formår at genskabe de hårdtslående og stemningsmættede sange fra deres roste debut, Tûndra.”
Gaffa tog også lidt billeder af Black Book Lodge som du kan se i denne billederaportage.

 

 

Target Off Spot Showcase

 

 

Target afholdt i forbindelse med SPOT festivalen en showcase på Café Under Masken hvor 3 af vores artister hver spillede et 30 minutters sæt.

 

Først levende billede på den lille scene var Laurits Emanuel, han fremførte hans originale melodier og lyrisk skarpe tekster akustisk. Hans kække tone fik bestemt folk til at trække på smilebåndet. Anden kunstner var Nathav som med hendes melankolske, elektroniske pop og fine vokal gav en interessant live oplevelse. Sidste koncert blev fremført af Americana/Folk sangeren og guitaristen Merigold akkompagneret på pedal steel. De fremførte deres sange om forvirrende kærlighed, fejl, fortrydelser og tvivlsom eksistens med en vokal præsentation der var oprigtig og nærværende.

 

 

Off Spot Koncerter

 

 

The Boy That Got Away spille også en Off Spot koncert på Doubble Rainbow i fredags under et event med gratis brunch og gæsterne var i et herligt humør.

 

 

A Road to DamascusFranklin ZooSEA og Lucer gæstede torsdag, fredag og lørdag Backstage, hvor de sammen med Danmarks andre store rock håb fik fyret op under publikum.

 

 

Billeder fra Target Off Spot eventet og SEAs Off Spot koncert:

A1015894 (1)
A1015894 (1)