The Bronson Brothers


[spacer height=”10px”]
Targetshop logo www facebook
[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”Danish bio” active=”active”]

The Bronson Brothers smider kludene
[spacer height=”10px”]
The Bronson Brothers har genopfundet sig selv på albummet “Blind”, som gennem en stemningsmættet musikalsk rejse fortæller historien om et band, der brød sammen, gik i blinde og fandt sig selv på ny. Resultatet er et album, hvor musikken har taget til i styrke. Gennem 42 minutters musik fordelt på 7 tracks udfoldes stærke originale melodier indhyllet i en farverig og til tider kompleks produktion, der giver lytteren en umiddelbar oplevelse med en langtidsholdbar effekt!
[spacer height=”10px”]
Forhistorien er et tresserinspireret musikalsk univers, hvor den korte popsang indhyllet i de rigtige referencer har været altafgørende. Dette høres tydeligt på The Bronson Brothers tidligere albums The Melody Bronson (2010) og Love Sessions vol. I (2011), som begge høstede rosende ord fra anmelderne og placerede singlerne The Tide, Hey Girl og The Drift på P3 og P4s playlister. Denne bagudskuende musikalske tilgang er i de sidste to års arbejde imidlertid blevet positivt udfordret gennem dels en alvorlig selvindsigt i egen musikalsk drivkraft, dels en stærk påvirkning af de mange kreative kræfter, som har medvirket på skabelsen af “Blind”.
[spacer height=”10px”]
Sangene på “Blind” kredser sig om temaerne vildfarelse, usikkerhed, brud og jagten efter igen at kunne finde vejen tilbage. Bandets guitarist valgte efter udgivelsen Love Sessions vol. I at forlade gruppen, hvilket efterlod de resterende medlemmer i et musikalsk vakum. Krydret med personlige udfordringer og overvejelser om vægtningen mellem det private familieliv og livet i et rockband, gjorde arbejdet med nye sange og et nyt album til en tung, nær depressiv proces. Skabelsen af “Blind” har været en øvelse i selvindsigt og har afstedkommet et heftigt brud med fortidens dogmer. The Bronson Brothers har smidt kludene og fundet en ægte ny lyd i konstellationen som kvartet.
[spacer height=”10px”]
“Blind” er blevet indspillet i en nedlagt bowlinghal i Silkeborg. Albummet er produceret af makkerparret Oliver Hoiness (Kira, Persona, Skammens Vogn) og Andreas Führer (Yoyooyoy). Sammen med The Bronson Brothers blev 25 sange gennemarbejdet og sidenhen kogt ned til de 7 skæringer, som findes på “Blind”. Albummet er mixet af Jens Benz (Iceage, Powersolo m.fl.) og Nis Bysted (Thulebasen). Emil Thomsen har mastereret albummet i århusianske ET Mastering.


———————————-

[/bs_collapse_item]

[bs_collapse_item title=”Press Kit” active=”not active”]


[/bs_collapse_item]

[spacer height=”80px”]