The Broken Beats announces new EP “Only Love”

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”Dansk” active=”active”]

THE BROKEN BEATS brød igennem på P3 med deres symfoniske poprock og numrene ‘Essentials’, fra 2006s ‘In the Ruin for the Perfect’, ‘Diamonds in Rio’ og ‘The Rules’ fra 2009s ‘You’re Powerful, Beautiful and Extraordinary’. Sidstnævnte blev ligeledes brugt som titelmelodi til DR successerien ‘Manden Med De Gyldne Ører’.

Bandets musik har altid insisteret på at hylde livets positive sider. Det er således sanger og sangskriver Kim Munks livsfilosofi, at forsøge at lave livsbekræftende musik:

”Det er let nok at fylde folk med ens eget lort – musik er mit forsøg på at bidrage med noget positivt til den kollektive bevidsthed”, siger Kim Munk.

Men denne gang virker opskriften ikke helt. Hvor meget det end stritter imod Kim Munks livsfilosofi, skinner sørgmodigheden mere igennem end den plejer at gøre. For de fem numre på Ep’en Only Love” er skrevet på smerterne efter et møde med kærligheden, som sangskriveren ikke havde modet til at gå med, og som i stedet endte med at koste ham alt.

Ep’en ‘Only Love’ er produceret af Kim Munk selv og optaget, redigeret og mixet af Fridolin Nordsø og Carsten Heller.

1. single fra den kommende EP er ‘So Tell Me’ og udkommer d. 8/4. Ep’en der udkommer d. 29 April er forløberen til THE BROKEN BEATS femte album, der udkommer til efteråret på Target Records. Man kan opleve THE BROKEN BEATS og deres nye materiale, når de spiller en eksklusiv forårskoncert i forbindelse med SPOT Festivalen på Headquarters i Aarhus d. 3 maj.

THE BROKEN BEATS
Only Love
Release: 29-04-13

Trackliste:
1.So Tell Me
2.Only Love
3.Wonderful
4.Much Life
5. Been In Love

www.facebook.com/pages/The-Broken-Beats/52433680820?fref=ts

[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]