Sing Sing Sing udgiver debutalbum i dag

I dag udkommer Sing Sing Sings debutalbum “The Crossover”.

Sing Sing Sing består af fire sangere, Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, og Lonnie Kjer der supplerer hinanden og som live bakker hinanden op vokalt og på de forhåndenværende instrumenter, stramt styret af kapelmester/ guitarist Søren Jacobsen. Man går målrettet efter de gode sange, og ikke nødvendigvis kendte sange. Sing Sing Sing står ved, at kernen af repertoiret er pop/rock og en blanding af covers og egne titler – at sangene gerne må have en høj ”whistleability”, men at der også gerne må være lidt kant på musikken og kød på teksterne.

 

Album Titlen “Crossover” er en overskrift på det specielle samarbejde, der udgør Sing Sing Sing og albummet. Bandets medlemmer har undervejs krydset broer af alle mulige slags – musikalske, virtuelle og helt konkrete for at nå frem til deres nuværende musikalske ståsted.

 

Udover debultalbummet “The Crossover” udkommer singlen “Fools” fra The Grenadines, “Cellophane” fra Rowbird, “Magnolia” fra Friisnæs og til sidste “Den Røde Tråd” fra Martin Valsted.

 

Du kan købe singlerne og debutalbummet her:

The Grenadines: https://itunes.apple.com/dk/album/fools-single/id919610523?l=da

Rowbird: https://itunes.apple.com/dk/album/cellophane-single/id919612380?l=da

Friisnæs: https://itunes.apple.com/dk/album/magnolia-single/id921880454?l=da

Martin Valsted: https://itunes.apple.com/dk/album/den-r-trad-feat.-laus-h-ybye/id921878603?l=da

Sing Sing Sing: https://itunes.apple.com/dk/album/the-crossover/id920613305?l=da