SHOTGUN REVOLUTION er tilbage med ny single og tager på Kina-eventyr!

Mandag d. 28 April sætter de 5 drenge fra SHOTGUN REVOLUTION sig ombord i et SAS fly med kurs med Beijing, Kina.
SHOTGUN REVOLUTION er på programmet på 2 af Beijings store kulturfestivaler, Meet In Beijing og Strawberry Festival, der begge foregår i starten af maj 2014.
Her skal de spille ikke mindre end 3 koncerter, hvorefter rejsen går mod Shanghai, hvor et endnu ubekræftet antal koncerter vil løbe af stablen. Turen er delvist finansieret af det Kinesiske kulturministerium, Sinex Rejser, Rosa og bandet selv og har til formål at præsentere SHOTGUN REVOLUTION for det Kinesiske folk og styrke fundamentet for fremtidig musikalsk aktivitet for bandet og andre danske kunstnere i Kina.

 

Det er første gang at SHOTGUN REVOLUTION besøger Kina og drengene glæder sig til mødet med en vildt fremmed kultur og et folk, der kun sjældent oplever vestlig rock og i særdeleshed dansk hård rock.

 

SHOTGUN REVOLUTION kan hermed føje Kina til listen af koncert destinationer, der allerede består af England, Sverige, Tyskland, USA og den internationale militærbase Camp Bastion i den Afghanske ørken.

 

Umiddelbart før afgang mod Kina, udgiver SHOTGUN REVOLUTION singlen ’Suzie’, som kan hentes gratis på bandets Facebook-side (www.facebook.com/shotgunrevolution.dk) fra idag og indtil d. 1 Maj. Se videoen til nummeret her:

 

Shotgun Revolution – Suzie (official music video)

Watch the Video

 

’Suzie’ er SHOTGUN REVOLUTION´s bud på en ukompliceret og uprætentiøs sommer-single. En hyldest til livet, til the underdog, til sol og sex, og ikke mindst til rock and roll, der når alt er sagt og gjort handler om, at glemme hverdagens problemer og få et smil på læben…i hvert fald de 3 minutter sangen varer.
Endvidere spiller bandet tre koncerter på dansk grund inden afrejse, så de er godt varmet op til det kinesiske publikum.

 

24. April – TEMPLET // Lyngby
25. April – PALETTEN // Viborg
26. April – PAVILLIONEN // Grenå

 

Shotgun Revolution – Suzie [single]

Release 14/4-2014

 

www.facebook.com/shotgunrevolution  // www.shotgunrevolution.com