Shades & Peters teamer op på nyt album

 

De har været venner siden barndommen, og startede deres første band sammen, før de gik hver til sit musikalsk – nu har de fundet sammen igen på nyt album.

Rock-pop duoen SHADES & PETERS er Inspireret af store rockikoner som Bryan Adams, Springsteen, Stones og Rod Stewart, men også nye bands fra country- og rockscenen som Keith Urban, Sugarland og Goo Goo Dolls har sat deres præg på musikken.

 

De har været venner siden barndommen, og startede deres første band sammen, før de gik hver til sit, i hver deres musikalske retning. Bl.a. har Martin været forsanger i det danske hard-rock band Push og René er bl.a. bassist i Pretty Maids og været musikalsk kompagnon til Mike Tramp i mange år.

 

Men nu har de fundet sammen igen og dannet bandet SHADES & PETERS
”Det er det rigtige at gøre, på det rigtige tidspunkt” siger Peters. ”Dette band er hvem vi er og hvad vi voksede op i. Det er nok den mest ærlige plade vil kunne lave på nuværende tidspunkt”.
 
På debut albummet er en lang række af duoens musikalske helte med:
Jim Cregan (Guitar), Kevin Savigar (Keyboards), Jimmy Z (Saxofon og mundharpe), Tony Brock (Trommer) – alle fra Rod Stewarts legendariske band fra 70’erne og 80’erne.
Mickey Curry (Trommer) og Keith Scott (Guitar) fra Bryan Adams’ band.
Paul Bushnell (Bas) fra Sugarland, Faith Hill, Elton John, Miley Cyrus etc.
Paul Robinson (Trommer) har spillet med Nina Simone, Rod Stewart og Van Morrison

Deres første single og musikvideo ”Comin’ Around” er på gaden i september og til oktober udkommer albummet ”Let The Record Spin” i 22 lande.
 
Læs mere om SHADES & PETERS på: https://www.facebook.com/Shadesandpeters.official?fref=ts,https://twitter.com/SHADESandPETERS  og http://www.shades-peters.com