THE SAVAGE ROSE klar med deres 24. album ”ROOTS OF THE WASTELAND” med udgivelse d. 19. MAJ !

THE SAVAGE ROSE har netop færdiggjort indspilningerne til det 45 års album, de gik i gang med at indspille i Tornado Studiet på Amager i december måned 2013.

[spacer height=”10px”]

”Vi var opsatte på at skabe et nyt album der strakte sig dybt ned i rødderne af The Savage Rose´s lange musikalske historie, og ud i vores nutid og fremtid.”

[spacer height=”10px”]

6 dages indspilninger live i Tornado studiet blev til 16 sange. Derefter færdiggørelse i hjemmestudiet i Sydhavnen.

[spacer height=”20px”]

Det har været utroligt intenst”, siger Annisette. ”Vi gav os selv lov til at glemme hvordan vi plejede at spille de Savage Rose sange der har været nogle af koncerternes klassikere, og som er plukket fra et bagkatalog der er spredt ud over 45 år.”

[spacer height=”10px”]

Sammen med en håndfuld ny-skrevne sange, blev de gamle klassikere også nye. Tanken er at udsende 2 albums, som er baseret på disse indspilninger, og det første kommer d. 19. maj på Target Group. Albummet bærer titlen ”Roots Of The Wasteland”, og er en samling af 5 nye og 5 tidligere Savage Rose sange.

[spacer height=”50px”]

I en tid hvor ”Mr. World” sorterer i, hvem og hvad, der kan få lov at leve, og hvem og hvad der skal kastes ud som affald, kommer The Savage Rose atter engang med et album, der er den skabende kulturs evige kamp mod undertrykkelse, og social uretfærdighed.

[spacer height=”20px”]

Albummet rummer sange med dybe relationer, der sætter de udstødte i centrum, og som altid, når det handler om The Savage Rose, er håbet og kærligheden til livet til stede i hver eneste sang.

[spacer height=”20px”]

”Jeg elsker livet”, siger Annisette, men jorden har alt for længe kaldt på forandring!  Vi hører alle sammen råbet, og ved at vi kan og vil!

 [spacer height=”20px”]

Den første single ”Mr.World”, der udkommer på mandag 14. april, er ”den fattige tiggers historie og opgøret med den uretfærdige og uværdige tilværelse.”

Hør allerede nu nummeret her : https://www.youtube.com/watch?v=3ySbNtpOF4k

[spacer height=”20px”]

Annisette, som med sine 65 år, og en karriere der startede da hun var 7, har været med i The Savage Rose fra bandets fødsel i 1967 og som hun siger;

” Det er et liv der kun kan leve i musikken, og jeg ved hvordan musikken og sangene formår at forene mennesker verden over. Jeg vil altid huske hvorfor jeg synger, og  jeg elsker hver eneste sang som jeg synger. Ja, det er sange med sjæl ”

 [spacer height=”20px”]

Sangene kommer ud live i april flg. steder i Danmark :

17.04              Voxhall – Århus

18.04              Sønderborghus

19.04              Posten – Odense

24.04              Folkets Hus – Struer

25.04              Godset – Kolding

26.04              Store Vega – København

 

THE SAVAGE ROSE i dag :

Annisette                          Lead vocal

Naja Rosa Koppel             Choir

Amina Carsce Nissen       Choir

Palle Hjorth                      Hammond Orgel, piano, synths etc

Anders Holm                    Drums, percussion

Jakob Falgren                   Bass , moog

Rune Kjeldsen                   Guitars, mandolin

Frank Hasselstrøm            Trombone,trumpet, additional keys

[spacer height=”40px”]