RUMPISTOL udsender ny single og er klar med nyt album i 2014

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”English” active=”not_active”]N/A[/bs_collapse_item]
[bs_collapse_item title=”Danish” active=”active”]rumpistol_Pressebillede2013.1

[spacer height=”20px”]

Efter at have samarbejdet med sangerne Red Baron og John LaMonica er RUMPISTOL nu tilbage med en single der trækker tråde tilbage til hans instrumentale albums samtidig med at lyden er blevet trukket i en mere klubbet retning.

[spacer height=”20px”]

”Asleep”  som er den første single fra RUMPISTOL kommende album “Away” tager os på tur i underbevidstheden – et sted hvor vestlig og afrikansk folkemusik på logisk vis blander sig med spøgelses-agtige stemmer og beats i skæve taktarter.

[spacer height=”20px”]

“Drømme har altid været en stor kreativ inspiration for mig” udtaler Jens B. Christiansen aka RUMPISTOL. “Jeg synes, det er et vigtigt aspekt af livet, som vi desværre har en tendens til at glemme, lige så snart vi vågner op .”

[spacer height=”20px”]

Singlen der udkommer på diverse digitale platforme d. 18 november, følges op af en flot musikvideo samt 3 remixes. England’s Kelpe leverer et langsomt undervands remix, det danske upcoming navn Bwoy De Bhajan et atmosfærisk “dreamtech” remix, mens polske Bueno Bros tager originalen i en mere tech-houset retning.

[spacer height=”20px”]

Rumpistol – Asleep

Rumpistol - youtube

[spacer height=”20px”]

Albummet “Away” udkommer i starten af 2014 i samarbejde med Target Group.

Target_Logo_web.2

[spacer height=”20px”]

 

[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]