Nye albums fra Shades & Peters og Claus Funch

Shades & Peters

I dag udkommet debutalbummet “Let The Record Spin” fra Shades & Peters.

Rock-pop duoen Shades & Peters er Inspireret af store rockikoner som Bryan Adams, Springsteen, Stones og Rod Stewart, men også nye bands fra country- og rockscenen som Keith Urban, Sugarland og Goo Goo Dolls har sat deres præg på musikken.

 

De har været venner siden barndommen, og startede deres første band sammen, før de gik hver til sit, i hver deres musikalske retning. Bl.a. har Martie været forsanger i det danske hard-rock band Push og René er bl.a. bassist i Pretty Maids og været musikalsk kompagnon til Mike Tramp i mange år.

Men nu har de fundet sammen igen og dannet bandet Shades & Peters

”Det er det rigtige at gøre, på det rigtige tidspunkt” siger Peters. ”Dette band er hvem vi er og hvad vi voksede op i. Det er nok den mest ærlige plade vil kunne lave på nuværende tidspunkt”.

 

Claus Funch

Claus Funch er ude med albummet  Interpersonal Relationships.

Claus Funch har haft sin gang på den danske musikscene i mange år, og det har ført til pladeudgivelser som frontmand i bandet Funch og som en del af trioen Jaruni, Moura and Wesko sammen med bl.a. Tue West.

 

Sideløbende med disse projekter har han været fuldt optaget af sine øvrige bands, Dear Lake og Lost My Heart In Copenhagen, men de seneste fem år har også tilføjet ham en besættende iver efter at finde ind til kernen af sit personlige musikalske univers. For tre år siden opsagde han derfor sin lejlighed og flyttede ind under flygelet i sit studie for at skrive og indspille musik til det, der nu er hans første soloplade, Interpersonal Relationships. Et album, der fuldt ud bærer præg af hans mange år som musiker og bag disken i diverse pladebutikker.

 

Køb begge albums her:

 

Shades & Peters: https://itunes.apple.com/dk/album/let-the-record-spin/id920328228?l=da

Claus Funch: https://itunes.apple.com/dk/album/interpersonal-relationships/id925305563?l=da