Ny single fra Dobbeltsyn

Dobbeltsyn er et nyt projekt skabt af Nikolaj Grandjean og Mattæus Overgaard. Med Dobbeltsyn har man et eksempel på hvad der opstår, når to kunstnere, etablerede indenfor vidt forskellige genrer, sætter sig sammen og blander kortene.

 

Nu er duoen klar med deres første single “Tørstig”. Tørstig er en sang om angsten for at miste. For at miste lykken og kærligheden der endelig er her, fin men skrøbelig. Om at være plaget af bevidstheden om sin egen utilstrækkelighed, sin berøringsangst, konfliktskyhed og sorte sind. Gennemgående en sang om ambivalens og i sin symbolisme om tørst; tørst efter lykke og et hjem sammen. Men også efter den fred, som hører til den absolutte frihed.

 

Det kommende debutalbum har omdrejningspunkt i kærlighedsfortællinger med en gennemgående melankolsk tone. Musikken har et afsæt i en fælles kærlighed til elektronisk inspireret r’n’b. Dobbeltsyns ambition er at tilføje den dansksprogede version et anderledes, mindre glat, aspekt end der er tradition for hos de amerikanske og engelske inspirationskilder. Dobbeltsyns debutalbum udkommer d. 12/1-15 på Target Records.

 

Se Musikvideoen til tørstig her:

 

 

Køb singlen her: https://itunes.apple.com/dk/album/t-rstig-single/id932760854?l=da