Ny single fra Dobbeltsyn

Dobbeltsyns single “Aldrig Mødt En Kvinde” er udkommer i dag.

Dobbeltsyn er et nyt projekt skabt af Nikolaj Grandjean og Mattæus Overgaard. Med Dobbeltsyn har man et eksempel på hvad der opstår, når to kunstnere, etablerede indenfor vidt forskellige genrer, sætter sig sammen og blander kortene.

 

Mattæus Overgaard, aka Machacha, med en fortid i bl.a. Takt og Tone, har skabt sit navn indenfor dansksproget rap og er, inspireret og motiveret af de nyeste bølger og trends på urban fronten. Fokus har altid ligget på beats og tekst, men med en kærlighed for det kantede i tidens popmusik.

 

Nikolaj Grandjean har, efter en fortid i bandet LUKE, indspillet og optrådt under navnet n*grandjean. Nikolaj er gennem sit projekt LUKE opdraget til at musik allerhelst spilles live, og hans største styrke ligger i hans sangskrivning, historiefortælling og insisteren på at bibeholde intimiteten fra lyden i dagligstuen. Det var denne intimitet der var gennemgående, da han i 2008 sprang ud som soloartist. Efter 3 engelsksprogede udgivelser og en nu etableret karriere i sit eget navn, var det en meget kærkommen anledning til at snuse til andre musikalske muligheder og projekter, da Mattæus i efteråret 2012 inviterede ham til et samarbejde på et nummer, til Mattæus eget soloalbum.

 

Ved mødet var den gensidige respekt hurtigt tydelig. Det var sjovt og interessant at samarbejde om et nyt og  eksperimenterende udtryk, hvor de begge var på udebane i forhold til det musikalkse univers

 

Hør deres single her:

 

Køb singlen på itunes: https://itunes.apple.com/dk/album/aldrig-m-dt-en-kvinde-single/id942989614?l=da