Nu er det alvor! (De Efterladte)

To år efter debuten Traditionen utro er DE EFTERLADTE nu ved at færdiggøre deres andet album, som får titlen Alvorsord Og Etagevask. Albummet, der udkommer i slutningen af september, udsendes som CD og download og – om lytterne vil – også som LP, altså i en vinyludgave.

”Flere og flere af vores lyttere efterlyser vores musik på vinyl”, udtaler DE EFTERLADTE samstemmende, ”så nu vil vi se, om de også er villige til at lægge pengene ved kasse 1.” Derfor har DE EFTERLADTE valgt at finansiere LP-udgaven via. Crowd funding på Booomerang.dk. Hvis der inden 10. august 2013 kan indsamles 15.000 kr., så bliver vinylen til virkelighed. ”Put your money where your mouth is, som vores marketingsafdeling formulerer det,” siger DE EFTERLADTE endnu håbefuldt optimistiske.

DE EFTERLADTE er Peter H. Olesen (sang og tekster) og Michael Lund (instrumenter og melodier). De to har spillet sammen som duo siden 2008, men allerede inden da kendte de hinanden fra mange års samarbejde i en anden rost duo, Olesen-Olesen, hvor Peter også var sanger og sangskriver, mens Michael var en uundværlig del af backingbandet. I sommeren 2011 udkom debuten “Traditionen Utro”, som blev modtaget med ros af pressen og af en stædigt voksende lytterskare.

Som en forsmag på Alvorsord Og Etagevask-albummet kan man nu høre sangen ”Alting om igen” ved at klikke her.

Albummet ”Alvorsord Og Etagesnak” udkommer i slutningen af september på pladeselskabet Melodika via. Target Distribution.

www.deefterladte.com
www.pladeselskabetmelodika.com

De efterladte på Facebook