New Single from Morten Remar

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”Dansk” active=”active”]

Den 52-årige sanger er nu klar med et helt nyt udspil i form af singlen ”It’s All Up To You” der udkommer i dag. For første gang i MORTEN REMARS lange karriere er det ikke en forløber for et nyt album, men startskuddet på en serie af nye singler. Hvorfor, der ikke er udsigt til et album, skyldes ifølge MORTEN REMAR følgende:

”Som kunstner kan man lettere holde momentet og niveauet oppe. Det er nu en gang lettere at overskue at skrive, indspille, producere, finansiere og udgive 1-2 sange om året end et helt album på 11-12 sange. Sådan ser verden ud i dag. Stort set alle streamer eller downloader kun singler, derfor giver det god mening at gå den vej”.

Den nye single “It’s All Up To You” er ifølge sangeren og sangskriveren en livlig bredspektret popsang.

”Den er på flere måder er et udtryk for min livsholdning og viser samtidig, hvor jeg står rent musikalsk i dag. Livet er herligt, og sangen er tænkt som et lille venligt puf i den rigtige retning til dem, der har fået ondt i sjælen, brændt nallerne eller bare gået i hundene og ikke rigtig kan komme videre”.

Den nye single ”It’s All Up To You” er produceret af MORTEN REMARS gode ven, guitaristen Jens Runge, der udover at spille guitar på singlen også har mixet nummeret. Singlen ”It’s All Up To You” kan købes via de digitale platforme samt streames på Spotify, Wimp og TDCPlay.

www.facebook.com/mortenremar
www.targetdistribution.dk/mortenremar

[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]