Mike Tramp releases his dream-album

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”Dansk” active=”active”]

En akustisk guitar og en stemme. Det er sådan, sangene altid starter, men det er de færreste, der har hørt MIKE TRAMP på den måde. Ikke før nu. Med albummet ”Cobblestone Street” rykker den gamle hårdrocker tættere på sig selv og sine rødder end nogensinde før. Dette er albummet, som MIKE TRAMP altid har drømt om at lave, men først er blevet klar til nu. Fordi den slags sange kræver mod, erfaringer og et levet liv. MIKE TRAMP har det hele.

Ikke mange danskere har de historier MIKE TRAMP har. Det er en spændende men også hård rejse, der gennem 35 år har bragt ham verden rundt til de mærkeligste steder og rummer de mest utrolige fortællinger.

Som ung purk, på Vesterbro Ungdomsgård mødte han sin første og eneste musiklærer, Bo Schiøler, der gav ham en musikalsk opdragelse med sange af Kim Larsen, Sebastian og ikke mindst en god dosis Bob Dylan. I mange år, både i Mabel og senere som rockstar i USA, forstod MIKE TRAMP aldrig for alvor, hvad det var, Bo Schiøler prøvede at lære ham. Men med årene begyndte det at vokse og vågne i ham, og da hans solokarriere begyndte i ’96, dukkede de gamle forbilleder og dyder op, og genforelskelsen grundlagde fundamentet for nogle sange der virkelig kom fra hjertet.

”Bo lærte mig at være mig selv og lytte til mig selv, for kun der finder du dig selv,” siger MIKE TRAMP.

Og præcis sådan er ”Cobblestone Street”. En 100% tilbagevenden til punktet, hvor det hele startede, og alt kommer fra. Som han gjorde på weekend- og sommerturene med Vesterbro Ungdomsgård i sin barndom, hvor han underholdt sine kammerater rundt omkring lejrbålet eller på sovesalen.

”Her handler det ikke om at spille hurtigt, højt eller sejt eller om, hvordan du ser ud. Det handler om historierne og sangene, og så længe du kan synge en sang og underholde i den simpleste form, så er du en ærlig kunstner,” siger MIKE TRAMP om det nye album.

Det nye ind-til-benet udtryk er også blevet road-tested det sidste års tid under et næsten trecifret antal koncerter rundt omkring i Europa. Nok engang har MIKE TRAMP kørt de europæiske landeveje tynde, men denne gang på en mere personlig facon end nogensinde før. En mand, en guitar, et publikum og en væld af gode sange og fortællinger.

”Cobblestone Street” er indspillet på Vesterbro ikke langt fra de brostensgader, albummet har fået navn efter. Hele albummet er lavet af MIKE TRAMP kun i selskab med hans ven Søren Andersen (multiinstrumentalist, tekniker og co-producer).

”Cobblestone Street” udkommer i Danmark mandag d. 8. april via Target Records, som CD, strengt begrænset digipak CD med 2 bonusnumre, LP og digitalt.

I forbindelse med udgivelsen af ”Cobblestone Street” giver MIKE TRAMP to eksklusive releasekoncerter:

03/04/13 @ Metropol, Aarhus, kl. 21. Billetter kan købes her.
04/04/13 @ Dagmar Teatret, Kbh, kl. 21. Billetter kan købes her.

MIKE TRAMP
Cobblestone Street
Release: 08-04-13

Trackliste:
01. Cobblestone Street
02. Caught In The Storm
03. New Day
04. Ain’t The Life I Asked For
05. Revolution
06. We’ll Be Alright
07. Angel Or Devil
08. Find It In Your Heart
09. What Are You Gonna Do
10. Once
11. More To Life Than This (Bonus track)
12. ’92 (Bonus Track)

www.miketramp.dk
www.targetdistribution.dk/miketramp
www.targetrecords.dk

[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]