MERCENARY udgiver nyt album i slutningen af juli

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”English” active=”not_active”]N/A[/bs_collapse_item]
[bs_collapse_item title=”Danish” active=”active”]Aalborgs metal-stolthed MERCENARY står klar med sit syvende studiealbum ”Through Our Darkest Days”, der følger op på det godt to år gamle og internationalt anerkendte ”Metamorphosis”-album, der ligeledes markerede en ny æra i MERCENARYs historie.

Det sidste årti har MERCENARY været et af de mest aktive danske metalbands. En usædvanlig kombination af genremæssige udtryk og vokaltyper, samt atmosfæriske keyboardflader, tunge riffs, iørefaldende omkvæd og ekvilibristiske guitarsoloer har givet bandet et unikt og let genkendeligt udtryk. Bandet har ud over utallige klubshows bl.a. headlinet den danske Headbangers Ball Tour i 2008, vundet en Danish Metal Award for årets album i 2006, turneret med bl.a. de amerikanske metallegender Megadeth, King Diamond, Arch Enemy o.m.a., og optrådt på en lang række festivaler.

Efter at have mistet halvdelen af bandets line-up i 2009, og præsenteret en genopfrisket holdopstilling og et nyt musikalsk udspring på 2011’s ”Metamorphosis” kombinerer MERCENARY’s nye album styrken fra forgængeren med både en frisk lyd samt den storslåede melankoli og himmelstræbende rene vokaler fra tidligere albums. ”Through Our Darkest Days” er indspillet med Jacob Hansen i hans studie i Ribe.

Allerede nu kan det afsløres, at MERCENARY tager på tre ugers europæisk headliner-tour i august/september, der afsluttes med en dansk turne i selskab med ”label-mates” Essence. De danske datoer ser ud som følger:

26/09 @ Godset, Kolding
27/09 @ Fermaten, Herning
28/09 @ Kulisselageret, Horsens
04/10 @ Templet, Lyngby
05/10 @ Club Brutal, Aarhus
11/10 @ Studenterhuset, Aalborg
12/10 @ Bygningen, Vejle
18/10 @ Vega, København
19/10 @ Kansas City, Odense

“Through Our Darkest Days” udkommer i Danmark mandag d. 29. juli via Noise Art Records/Target Distribution. Første oplag udkommer i digipak inklusiv bonus-tracket ”’Holding On To Serenity”. Allerede nu kan man få en smagsprøve på titelnummeret her.

MERCENARY
Through Our Darkest Days
Release: 29-07-13

Trackliste:
01. A New Dawn
02. Welcome To Sickness
03. Through Our Darkest Days
04. Dreamstate Machine
05. A Moment Of Clarity
06. Beyond This Night
07. Starving Eyes
08. Generation Hate
09. Forever The Unknown
10. Holding On To Serenity

www.mercenary.dk
www.facebook.com/MercenaryOfficial
www.noiseart.cc
www.targetdistribution.dk/mercenary[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]