Le Fox Holes ude med ny single og video

Historien om Le Fox Holes begynder som så mange andre røverhistorier – på  en bar !

 

 

Fire mænd fra forskellige steder i verden mødes tilfældigt , men finder hurtigt ud af de deler de samme mål i livet –  der skal spilles rock n roll, livet skal nydes og frem for alt skal det hele være sjovt imens.

 

 

Bandets rytmesektion, og danske islæt er holdt sammen af Silkeborgenserne – Silky på bas og Ibber på Trommer. Begge har været venner siden gymnasiet og gennem årene har de spillet spillet i anerkendte danske bands som Telestjernen, Death to Frank Ziyanak og The Wong Boys, før de nu er havnet  som ” backbone” i Le Fox Holes.

 

 

På guitar finder vi  “Den Tasmanske djævel” – Mr. Yum Yum Saint Hamilton. Yum Yum har tidligere spillet i bands i både Europa, Asien og Australien i byer som Melbourne, Goteborg og Bejiing, og betalt  med mere blod, sved og tårer end fleste andre musikere.  Han udgør, uden diskussion nosserne i bandet.

 

 

På lead vokal og  mic. har vi fornøjelsen af  Juju Fox – en  ægte amerikaner  med cool karisma, charme og selvtillid !  Som født i mid-vesten, men opvokset  i Seattle, har han både en bydrengs frækhed  og  bondedrengs charme kombineret med en helt uforlignelig tilstedeværelse på en scene –  Han er bandets mund og talerør !

 

 

Selvom Le Fox Holes kommer fra vidt forskellige steder i verden, så lykkedes det dem at finde hinanden København –  i  det kolde nord. Og gennem den fælles kærlighed til rock and roll, skateboarding and deres mantra om  “not giving a fuck” , er de  blevet til det heftige  rock n roll lokomotiv, Le Fox Holes.  Den kommende 7 ” vinyl er indspillet og produceret af Lasse Lyngbo ( Vinnie Who / Dienfenbach / White Pony mfl. ).

 

 

Le Fox Holes udkommer på  7″ Vinyl d. 21 august 2015.