Lasse Kjærs nye video får flot modtagelse

Lasse Kjær er klar med ny video til hans single ”Sorte Skygger”. På sangen medvirker UFO og i musikvideoen fremvises også dansestilen ”aerial hoop”, som gør videoen til en spændende én af slagsen.

 

 

Gaffa skriver:

Kristian “UFO” Humaidan og Lasse Kjær befinder sig muligvis i hver sin ende, karrieremæssigt. Den ene er helt ny, mens den anden er kendt og erfaren. I følge dem selv befinder de sig begge samme sted i livet i forhold til det trivielle familieliv, skyggelivet, som singlen “Sorte Skygger” beskriver.

 

 

“Jeg spurgte UFO, om han ville medvirke først og fremmest fordi, jeg synes han er en utrolig dygtig rapper, der har noget mellem ørerne og noget på hjerte. Jeg henvendte mig til UFO netop fordi, at han er en rapper, der ikke bare synger om biler, guldarmbånd og damer med store bryster. Ligesom jeg selv forsøger på, så gør UFO en dyd ud af at reflektere over sin tekst og perspektivere til hans eget liv og livsbetragtninger. Og det har han bestemt også gjort i sit bidrag til ‘Sorte Skygger’, forklarer den upcoming sanger.
For Lasse Kjær symboliserer videoen en erkendelsesproces, som teksten i “Sorte Skygger” lægger op til. “Balancerer på en vindebro midt i tågen. Velkendt melodi bryder gennem disen. Tror jeg er ved at vågne. Hører du os kalde? Fra en fjern atmosfære. Er vi i stand til bare at være… Sorte Skygger?” Især dette tekststykke har været afgørende for videoens setup og udgør således kernen i det visuelle udtryk.
I videoen ser man en lille lyshåret pige, som løber og leger. Den uskyldige piges ubekymrede udtryk står klart i kontrast til livets sorte skygger, som til tider kan komplicere livet. For Lasse er dansen i ringen et symbol på det smukke og farlige ved livet, når mennesker “balancerer på en vindebro” på kanten mellem lykkelig familieidyl og depressionens afgrund.

 

 

Videoen kulminerer ved at det hele flyder sammen. Er det en en drøm? Er det et breakdown? Eller er der tale om en større erkendelse i livet?

 

Videoen til “Sorte Skygger ft UFO” er den første musikvideo i Danmark med Hoop (dans i ringe). Den førende og trendsættende Hoop-danser i Danmark Charlotte Czochara medvirker.