JUNCKER – Nattergalen Mixes – Outtakes, Remixes Og Nogle Nye Sange

JUCKER –”Nattergalen Mixes – Outtakes, Remixes Og Nogle Nye Sange”

Order

Release 19 april-24

Nye sange, outtakes og remixes af kendte sange danner grundlaget for et varieret og spændende album fra Juncker.

Det er kun ét år siden, at Juncker udgav albummet ”Nattergalen Findes”. Et album, der fik en masse positiv omtale med på vejen. Jyllands Posten gav albummet 5/6 stjerner, og konstaterede, at ”det er decideret meningsløst, at denne mand endnu ikke har fået sit kommercielle gennembrud.”

Den 19. april i år udkommer ”Nattergalen Mixes – Outtakes, Remixes Og Nogle Nye Sange” fra Juncker, som hér forklarer, hvilken støbning, vi har at gøre med: ”Gud, hvor har jeg undret mig ofte, når bands har udeladt de bedste sange på deres albums og senere udgivet dem på b-side-opsamlinger og hemmelige outtakes-plader. Mange gange har jeg tænkt, kan The Cure eller Morrissey slet ikke høre, at nogle af deres vildeste sange er siet fra? Gudskelov, har de så samlet op. Og det gør jeg denne gang – uden yderligere sammenligning i øvrigt – med sange, som jeg ikke nåede at blive færdig med, eller ikke helt selv forstod, hvorfor de ikke kom gennem nåleøjet på mit seneste album ”Nattergalen Findes”. Og så er der også en håndfuld nye sange, blandt andet 3, som jeg lavede under pandemien med min gode ven Bossy Bo, fordi vi ikke havde noget at lave.”

Og netop både nyere og ældre venskaber er et centralt omdrejningspunkt for denne plade. Dels er det spændende, hvad venskabet mellem Bossy Bo og Juncker afføder. Men også det helt nyopståede samarbejde med Delayscape (ex-Swimwear Catalogue) pryder pladen med helt frie, remixende hænder i en for Juncker usædvanlig elektronisk retning. Dog er der, som nævnt, også blevet plads til ældre bekendtskaber.

For eksempel er første single, “Det Jeg Prøver At Sige”, der udkom den 12/1, skrevet af Juncker og Jacob Frøhlich. De to har før arbejdet sammen musikalsk i både Bloom og Junior, hvor de udgav “På Flugt Fra Alting” (2000). Sangen er indspillet i deres nye fælles studie i København – Bumblebee3 Studios.

“Nattergalen Mixes – Outtakes, Remixes Og Nogle Nye Sange” indeholder 10 sange, udkommer den 19. april digitalt og på vinyl gennem Target Records.