Juncker

JUNCKER I CINEMATEKET

Lørdag d. 8. marts er der JUNCKER mini-koncert + visning af dokumentar i forbindelse med Musikfilmsfestivalen!

[spacer height=”20px”]

Singer-songwriter Christian Juncker skriver: ”På samme måde som pladen ’L´esprit de l´escalier 99-13’ så at sige konserverer tiden, der er gået, har jeg i samarbejdet med instruktør Stefan Larsen sikret små filmiske optagelser undervejs i processen med den. Vi har filmet indspilninger i studiet, hyggestunder, sangskrivning i de svenske skove, fotosessions m.m., og det er netop disse filmen består af – tilsat historisk rids rammesat af en fortælling om det at være helt almindelig jordnær musiker uden større succes. For det er sådan musikken spiller i Danmark. Dog ser vi oftest kun dette portrætteret når succesen når Seebach´ske højder.Der indgår også musikvideo samt interview med kritiker Klaus Lynggaard, som interviewer i filmen.

[spacer height=”20px”]

 

Denne plade er – og det samme kan siges om denne lille film – min udstrakte hånd til min egen skæbne som andenrangs popstjerne; en film om at favne sig selv og aldrig gå på kompromis med sin kunstneriske integritet til fordel for læderbukser, afklædte musikvideoer, bling bling og rend mig i røven. Keep it real, motherfuckers!!

[spacer height=”20px”]

Vi påtænker at filme den kommende tour, opstart til næste album m.m. således at filmen kan blive en rigtig longplayer. I første omgang er der tale om en 20 minutters smagsprøve.” NB koncerten begynder kl. 16.00 – filmen kl. 16.30.

Billetter kan købes her: http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Film.aspx?filmID=v1018934