THE HOUSE udgiver filmisk debut

THE HOUSE debutalbum Hostile Man er kommet til med inspiration fra tv-serier, tekstforfattere eller karakterer fra film såsom ”Twin Peaks”, dens ophavsmand David Lynch, ”The Walking Dead”, og ”Breaking Bad” for blot at nævne nogle få.

[spacer height=”20px”]

Debuten fra det bornholmske band er et album hvor hver enkelt track og hver enkel tekst står for sig selv, men samtidig samles af livets mørke sider såsom afmægtighed, ensomhed og fortvivlelse over hvor meningsløs tilværelsen egentlig kan være! – Som Kevin Spaceys morgenbadsritual i filmen ”American Beauty”!
[spacer height=”20px”]
HOSTILE MAN
THE HOUSE mener selv at have fundet en mere imødekommende og for dem mere berigende musikalsk form at formidle selviscenesættelsen på. På albummet Hostile Man, forsøger THE HOUSE, at finde en mening med sig selv. Der er ikke fundet nogen konklusion og der er fortsat mange ting der ikke giver mening, men at udgive dette album, er måske en af de begivenheder der skaber et fragment af ”rød tråd” mod hvad THE HOUSE egentlig er.

[spacer height=”20px”]

“…I see myself surfing down Viagrafalls with a fucking hard-on and a raised fist silently screaming FUCK YOU!…” 
 ”Sunshine” – THE HOUSE

[spacer height=”20px”]

Hostile Man er produceret og mixet, i Jesper Staustrups studie i Gudhjem. THE HOUSE er en trio, Kennie Ørsted (vokal), Jesper staustrup (bas) og Morten Pauck (guitar). De har på albummet arbejdet tæt med DJ Jett der har leveret beats og cuts til flere numre på debut pladen.

[spacer height=”20px”]

Albummet udkommer via Target Records d. 19 maj. Bandet afholder releasefester på Zeppelin Bar, København d. 16 maj og på Musikhuzet, Bornholm d. 24 maj.

[spacer height=”20px”]

The House – “Hostile Man”

The House

Trackliste:

1. I For One

2. Close To Nothing

3. Talk

4. In Memory Of Lori

5. Jaws

6. El Duderino

7. Lion Queen

8. Sunshine

9. Diamons Delight

10. Dead Dead

11. Mad Men

12. Dark Eyes

[spacer height=”20px”]

Find THE HOUSE på Facebook

spotify_small