Grumpynators signer med Target Records

TARGET RECORDS er stolte af at have signet GRUMPYNATORS!

GRUMPYNATORS er skaberne bag en ny musikgenre på den danske musikscene – MotorBilly – et mix af Hard Rock, Metal og Rockabilly.

Bandet blev stiftet i 2011 og har allerede spillet et hav af mindre festivaler og spillesteder rundt omkring i Danmark. I 2012 var GRUMPYNATORS support for MAGTENS KORRIDORER på hovedparten af deres store forårs-tour og dette blev hurtigt fulgt op da bandet var support for vennerne i VOLBEAT på deres totalt udsolgte ‘First 5 Tour’ der kom forbi fem af de største venues i Danmark.

GRUMPYNATORS har indtil nu udgivet to EP’er. I 2011 udsendte bandet deres første demo EP og i 2013 udsendte de den opfølgende EP “666 RPM”. Bandets debutalbum udkommer i Danmark via Target Records d. 9. februar 2015 og efterfølgende  resten af verden til april 2015.

 

Medlemmerne i GRUMPYNATORS er bestemt ikke uerfarne herrer på den danske rockscene. Jakob og Emil har tidligere spillet sammen i det legendariske rockabilly-band TAGGY TONES og Jakob gæster desuden på VOLBEATs to seneste albums, med sin meget genkendelige double bass på de to radio hit ’16 Dollars’ og ‘Lonesome Rider’. Christian har tidligere turneret med VOLBEAT, som akustisk guitarist og som guitar-tekniker. Og Per lagde trommerne i 90’er heavy metal-bandet JACKAL.

Bandets inspirations-kilder er bands som Motorhead, AC/DC, Social Distortion, Metallica, Johnny Cash, Volbeat, Ramones, Nekromantix og meget, meget mere!

 

GRUMPYNATORS er:
Emil Øelund – vocal and guitar
Per Fisker – drums and vocal
Jakob Øelund – double bass
Christian Nørgaard – lead guitar