Gæsterne – Vi Kan Mødes I Virkeligheden

GÆSTERNE –”Vi Kan Mødes I Virkeligheden”

Order

Release 3 november-23

GÆSTERNE udkommer nyt album, der gør op med bucket-list tilgangen til vores egne liv.

”Det er som om, at alt er blevet et show, hvor vi alle skal være andet, end vi i virkeligheden er. Vi ender med at være ansatte i vores egne, personlige brands, i stedet for at turde at være os selv,” fortæller GÆSTERNE om baggrunden for deres kommende, andet album ”Vi Kan Mødes I Virkeligheden”, der udkommer den 3. november i år.

I en verden, der bevæger sig i et tempo, de færreste kan følge med til, hvor idealerne er perfekte og uopnåelige og hvor virkeligheden er blevet glemt, tager GÆSTERNE trykket af på deres kommende album – albumopfølgeren til debuten I Mørket Er Der Ingen Der Skal Sidde Alene (2021), der satte duoen på landkortet med radio-rotation, høstede enstemmig anmelderos og bragte sangskriver-parret på to Danmarks-turnéer hos publikum over hele landet.

Nu har sangskriverne Juncker og Breum skrevet og indspillet 10 nye sange, der uddyber deres musikalske venskab – og skal minde os om, at vi skal huske at være til stede i vores egne liv.

”Vi lever som de fleste danskere virkelig gode liv, men trods det, så ender man med at drømme om endnu mere,” fortæller Christian Juncker og fortsætter: Vi bliver hele tiden mødt med polerede drømmebilleder over ting, vi bør se og opleve i vores korte liv. Vi skal helst være entreprenører, tjene masser af penge, have styr på haven, være perfekte kærester, rejse jorden rundt og lave børn, der får 12-taller i alt.”

Hvis vi dropper den der endeløse bucket-tilgang til livet, så slipper vi for bekymringer og skuffelser”, siger Jonas Breum. Vi får skuldrene ned og ser hinanden, som dem vi er”.

Christian Juncker og Jonas Breum er enige om, at deres virke som musikere står i kontrast til musikbranchens fokus på arenakoncerter, stylister og sceneshows, der får publikum til at glemme, at det handler om musikken. Og de er bevidste om, at det ikke kun er i musikbranchen, at vi har travlt med at sætte filtre op og pynte på virkeligheden.

GÆSTERNE har selv excelleret i et live-koncertformat, der bytter playback-tracks og stram timing ud med intime, levende publikumsmøder – fyldt med uperfekt liv, knækkede historier og uforudsete indslag på spillesteder, i forsamlingshuse og villahaver. Oplevelsen bliver måske netop derfor – virkelige.

I dag skal artisten helst hejses op i usynlig lift inden første omkvæd – der skal være monstertruck i pausen og man skal gribe en motorsav med tænderne” udtaler GÆSTERNE, som mener, at det er livsbekræftende at møde mennesker ”på landevejen”, der tør være jordbundne, ærlige og uperfekte og som tør dumme sig og være ægte overfor hinanden.

Og det er netop det live-koncertformat, de igen tager hul på, når ”Vi Kan Mødes I Virkeligheden” skal præsenteres. Duoen har arrangeret en omfattende Instore/Inhouse turné, hvor de rejser ud i hele landet og besøger pladebutikker og private hjem for at præsentere de nye sange som gæster i andres, virkelige hjem.

Vi hedder GÆSTERNE, fordi vi er på besøg hos publikum, der er vores værter,” fortæller Juncker. Det medfører nogle dejlige og ægte koncertoplevelser, hvor vi kommer tæt på hinanden og måske et øjeblik glemmer alle kravene til det gode liv.”

Christian Juncker og Jonas Breum er begge anerkendte sangskrivere med solo-karrierer bag sig. Med GÆSTERNE dyrker troubadurerne et musikalsk venskab, der sender kærlige påmindelser til guldalderrock fra det store udland og den hjemlig andedam – og byder på skæve og rørende tekster som er Juncker og Breums særlige signatur.

Albummet ”Vi kan mødes i virkeligheden” udkommer den 3. november på vinyl og digitalt gennem Target Records. Første udspil er singlen ”Alle mine Drømme”, der udkommer den 8/9 på alle streamingtjenester.