Flødeklinikken


[spacer height=”30px”]
Targetshop logo 2 facebook
[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”Danish bio” active=”active”]

Flødeklinikken er uden tvivl en af Danmarks mest succesfulde, deciderede hiphoporkestre de sidste mange år. I 2009 udgav hiphop-kollektivet albummet Maskebal. Flødeklinikken har rumsteret i undergrunden længe, og de har slidt de danske landeveje tynde med over 300 koncerter på bagen. I forsommeren 2011 kom de på mange danskeres læber, da de udgav singlen ”Piger Med Pistoler”, som blandt andet blev Ugens Fresh på MTV. I skrivende stund har musikvideoen over 600.000 views på YouTube. Efterfølgende smed de radiosinglerne ”Jeg Vil Se Dig Græde” og ”Barbielund”, der begge var i rotation på P3, og som skulle fungere som forløbere for deres andet album Syv Sind. Hvor Maskebal havde fokus på energien og festen, så er Syv Sind mere indadskuende, men festen forsætter på septettens nye plade. Flødeklinikken er en energibombe på scenen, men dette album har de haft fokus på at udvikle og eksperimentere
[spacer height=”10px”]
Flødeklinikken har eksisteret som band siden 2006, men bandets medlemmer har kendt hinanden altid. Med årene er de blevet en lille familie, der fungerer som en stærk enhed – både på og uden for scenen. Når Fløden ikke er på tour eller i studiet, ender de alligevel altid med at hænge ud sammen. De har boet sammen på kryds og tværs siden de flyttede hjemmefra, men bruger alligevel det meste af tiden sammen i deres lille studie på Nørrebro.
[spacer height=”10px”]
Flødeklinikken adskiller sig fra det meste hiphop ved at insistere på at musikken skal være håndspillet og live. Autenticiteten samt oplevelsen af at kunne levere den ægte lyd altid har været højt prioriteret hos bandet, så derfor er de fleste numre kørt igennem gamle båndoptagere for at give en mere støvet lyd og charme til Syv Sind. Albummet manifesterer Flødeklinikken som en vigtig spiller på hiphop scenen og gæstes af bl.a. Shaka Loveless.
[spacer height=”10px”]

[/bs_collapse_item]

[bs_collapse_item title=”Press Kit” active=”not active”]


[/bs_collapse_item]

[/bs_collapse]

[spacer height=”80px”]