Erik Clausen udgiver sit succesfulde stand-up show på DVD.

Velkommen til et akademisk show med humoristiske bivirkninger. Aktuelle og lokale emner vender Clausen gerne – og meget gerne fra en vinkel I slet ikke er forberedt på.

Clausen er på fri fod. Et par timer for fuld udblæsning med synkoperende retorik, synspunkter samlet op fra udkantskulturen og fra Clausens ukontrollable underbevidsthed og hans stærkt nedtonede fornuft, garanteret total fri for konsensus.

I vinters var Erik Clausen på en rundtur i landet hvor over 20.000 mennesker så hans stand-up show ”Fra Den Ene Hjernehalvdel Til Den Anden”. Nu udkommer hele showet på DVD d. 17 oktober.

Der afholdes desuden en eksklusiv forpremiere i Dagmar Teateret d. 14. oktober hvor Erik Clausen vil give en introduktion til den nye DVD som vises i et af de bedste biografer i København.

Anbefales af: Efterlønnere uden grænser. Ægtepar fra den lange bane. Enlige med gyldigt pas. Intellektuelle med manuelt arbejde. Ønskebørn med café latte abstinenser. Omvandrendende sparepærer med høj pande og røde lejesvende som ser “Vild med dans” i smug.
Ved at klikke på dette link, kan du se et indslag Nyhederne lavede i forbindelse med den store tour i vinters.

EC_DVD-web