Detest

Det hele begyndte i 1990 og året efter så Deathbreed (demobånd) dagens lys. Da vi indspillede det forstod ham der havede studio’et slet ikke vores musik, så vi produserede og mixede det selv. Det fik en rigtig god modtagelse og vi fik job på Roskilde Festival 93 som det føste danske dødsmetal band på den næste største scene. Efteråret 1993 var det så en tur i studio igen og Dorval (Progress Red Label) blev så indspillet, og den fik endnu mere omtale.

Efter udgivelsen af dette anmelder roste album gik det rigtig godt med masser af koncerter og alt gik som det skulle, ind til vi fik alt for meget af alt det forkerte (sprut og stoffer). Vi fik lige pludselig meget forskellige ambitioner og der var en masse kampe om hvordan musikken skulle lyde, så i 1996 sluttede festen og Detest var gået i opløsning.

2014 blev Detest så gendannet til nogle koncerter og det gik godt, men de andre ville det ikke lige så meget som mig (John). Så de følgende år blev derfor brugt på rekrutteringen og afprøvning af nye medlemmer, der kunne varetage og viderføre Detest. Som resultat af det arbejde var det i 2018 et mere hårdtslående og fokuseret Detest end nogensinde før, da jeg hverken drikker eller tar’ stoffer mere.

Så i 2019 udkom A Moment Of Love (EP) og den blev rigtig godt modtaget af den dansk Metal presse, så nu har jeg (John) fået rigtig meget blod på tanden og har masser af brænde så bålet kan brænde med store flammer. Så nu er Detest igang med nummere til et album nr. 2 langt om længe.

Booker:
Thomas Haxen
haxen@targetgroup.dk