Demolizer

 

Booker:
Lars F. Larsen
lars@targetgroup.dk

 

 

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old-school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!

Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste.

Demolizer har i de seneste år haft to udgivelser. “Thrashmageddon” albummet og EP’en “Upgrade” der fik pæn omtale i både ind og udland.

Med over 100 shows i kataloget, er de klar til at levere en god omgang flænser thrash, der garanterer at smelte de fire første rækkers ansigter med deres altødelæggende guitarsoli og tonser tunge riffs, leveret af main-økse svingeren Aria Mobbarez og riff maskinen samt forbrøleren Polle Radtleff, der med deres harmoniske guitarmelodier og nær-lyshastigheds riffs er klar til at lægge jer ned. Det hele er bakket op af den endeløse torden fra Max Petrén og hans arsenal af kanontønder, der leverer ild helt ned bagerst i salen hvor rumlen fra Bjørn Hjortgaard Larsens bas mærkes helt ud i hjørnerne.

Kort sagt Demolizer giver ikke op før du har mistet pusten og måske også en tand eller to.