De danske hardrockers, SHOTGUN REVOLUTION, tager til Afganistan!

[bs_collapse]
[bs_collapse_item title=”English” active=”not_active”]N/A[/bs_collapse_item]
[bs_collapse_item title=”Danish” active=”active”]

Band1.1

De danske og internationale militærstyrker i Afghanistan får besøg  af de danske hardrockers SHOTGUN REVOLUTION!

Så er Shotgun Revolution atter klar til det store udland, men denne gang er det ikke de legendariske spillesteder “Bi Nuu” i Berlin, “Barfly” i London eller “Whiskey A Go Go” i Los Angeles, der har bud efter de danske hardrockers, men derimod de danske og internationale militær styrker i Afghanistan.


Siden debutalbummet i 2010 har bandet bevist, at hard rock’n’roll i Danmark, stadig har sit publikum. I foråret 2012 udgav Shotgun Revolution deres andet album “The Legacy Of Childhood Dreams”, og her i 2013, har de både udgivet et album i Japan, et international album, og en helt ny single med titlen “S.O.B”. Se videoen her:

Shotgun Revolution – S.O.B (music video)
Shutgun-rev-YouTube-S.O.B

 

Bandet har turnéret massivt på de danske spillesteder og festivaler, og de ligger simpelthen publikum ned med deres blændende energi og høje musikalske niveau, som når lagt ud over scenekanten. Som en kendt rock anmelder udtrykker det: “Shotgun spiller knaldende kompetent og med en determination, som kunne besætte mindre nationer på tid “.


Shotgun Revolution er netop nu i gang med deres danske efterårsturné, som traditionen tro afsluttes i Amager Bio, hvor bandet den 25 oktober betræder den publikumsfyldte eftertragtede hjemmebane, inden de kort tid efter sætter sig op i en Hercules transportflyver.


Bandet, som blev sat sammen for 8 år siden af lead guitarist & producer Martin Frank, har haft masser af spændende oplevelser, bl.a. P4’s “Rocktog”, P3’s “Karrierekanon”, koncerter i både ind- og udland, en stadig støt stigende landsdækkende fanskare, er fast koncertnavn på Skanderborg Festivalen, og var opvarmningsband for Slash tilbage i februar, da han besøgte Danmark.


Den 30 Oktober stiger de ombord på flyveren til Afghanistan på vej mod nye horisonter, med deres musikalske arsenal af skarpladte riffs, samt deres blændende energi pakket ned i den medbragte bagage.

www.facebook.com/shotgunrevolution
www.shotgunrevolution.com

 

 

[/bs_collapse_item]
[/bs_collapse]