Nye albums fra The Devil’s Tiny Chains og One-eyed Mule

The Devil’s Tiny Chains

Deres album med titlen “Where’s the Riot” udkommer i dag via Target Records.

The Devil’s Tiny Chains blev dannet i sit nuværende tomands-lineup i efteråret 2012 ved mødet mellem Rune Dollerup Larsen og Viktoria Boyding. Rune har fortid i garagepunk bandet The Columbian Neckties, der har turneret over hele verden. Viktoria har bl.a. været forsanger i metalbandet Dawnbreak.Men i The Devil’s Tiny Chains er det hverken punk eller metal der er omdrejningspunkt – det er derimod en omgang “western rock’n’roll”, som bandet selv betegner det. En stemningsmættet blanding af americana, alternative country og singer/songwriter med rock influenser – og et skud Tom Petty oven i hatten.

 

One-eyed Mule

Det anmelderoste danske folk band One-Eyed mule er klar med et nyt album der får titlen “For the Hollywood heart in your girlfriend”. Siden 2006, hvor One-Eyed Mule debuterede med albummet ”Hobo in the land of love”, har bandet markeret sig som et af Danmarks mest interessante folkrock-orkestre, med 5 stjernede anmeldelser i GAFFA, Soundvenue m.flere. Det er gruppens femte album på 8 år og udkommer den 8. september på bandets eget selskab Grab Them Records.

Om pladen siger forsanger Rasmus Dall: ”Pladen har som sådan ikke noget tema. Den er et produkt af de sanseindtryk, erindringer, fremtidsdrømme, hverdagsplanlægninger og associationer, som hverdagen består afDet er sange til morgenfriske børn, til forbilleder i forskellige farver, om kampen for sine drømme, om forstadsfrustrationer og sange om at skrive sange

 

De kan købe begge albums her:

 

One-eyed Mule: https://itunes.apple.com/dk/album/for-hollywood-heart-in-your/id909211538?l=da

The Devil’s Tiny Chains: https://itunes.apple.com/dk/album/wheres-the-riot/id910210502?l=da