Michael Catton

 

Booker:
Thomas Haxen
haxen@targetgroup.dk

 

 

Den britiske/danske rocksanger Michael Catton har slået sig sammen med guitarvirtuosen Søren Andersen og udgiver Cattons debutsoloalbum “Point Of No Return”. De fordyber sig i deres fælles kærlighed til 70’er og 80’er hård rock og bringer ånden fra rockens guldalder til nutiden.

Catton har allerede sat sit præg på rockscenen med adskillige anmelderroste albums og har optrådt på nogle af Europas største scener som forsanger i det danske rockband Tainted Lady; hans skrigende flamboyante vokal matches kun af Andersens hylende guitarer, langtidsguitarist for Deep Purples Glenn Hughes. Catton og Andersen har skrevet albummet sammen med englænderens bror Chris Catton, frontmand i AOR-bandet Boys From Heaven, som også spiller keys og synger backing vokal på albummet. Den Grammy Award-vindende bassist Michael Gersdorff og Pretty Maids trommeslager Allan Tschicaja fuldender bandet, hvilket bringer masser af erfaring, talent og prestige til gruppen.

Catton omkring albummet “Point Of No Return”:
“Albummet er en kulmination på alt det, der har påvirket mig som musiker og alle de bands, der har formet mig gennem mit liv. Nogle af disse sange opstod på mit teenageværelse for over ti år siden, og nogle blev skrevet så sent som under indspilningerne med Søren. Som resultat er albummet en perfekt repræsentation af, hvem jeg er som kunstner, og den musik, jeg elsker.”.”