Balí

spotify_small

Balí er et aarhusiansk band, der består af popentusiasterne Jakob Flansmose og Jonas Kjeldgaard. Musikken og lyrikken tager udgangspunkt i drengenes eget liv, og de skriver udelukkende om ting, de selv kan relatere til. Bandets unikke sound har formet sig efter inspirationskilder som Julias Moon, Scarlet Pleasure og Daft Punk. Balí har i 2017 og 2018 udsendt i alt 3 singler, som alle er spillet flittigt på P4. Nu udkommer bandets første EP ”Lookalike”.

Navnet på EP’en kommer af bandets mislykkedes forsøg på at kopiere andre kunstnere. I bandets spæde start har Jakob og Jonas forsøgt at efterligne nogle af deres store idoler. Men udfaldet viste sig at være mere interessant end et dårligt cover. De lykkedes nemlig med at skabe deres helt egen sound i processen.

Won’t Regret: at tage modet til at lave et move på en god veninde velvidende at det kan gå helt galt og smadre venskabet.

I’ll be waiting: hvor ynkelig man kan være efter et breakup – selvom man ved, at det er færdigt, så lever håbet videre i en, og man er altid klar til at gå tilbage til den gamle flamme.

I Like it: omhandler bandets store kærlighed til popmusikken. – De har begge været i miljøer, hvor det at spille og komponere popmusik ikke altid har været velset, og dette har de skrevet en sang omMan skal stå ved det, man gør. Hvis der er nogen, der siger til dig, at det ikke er fint nok, skal man huske på, at det er dem, som tager fejl.

Never let you go: Pulsen er høj i de sene nattetimer og dømmekraften kan svigte. Her overlader man sig til nuet og lever livet fuldt ud og glemmer morgendagens konsekvenser.

 

 

 

 

 

 

 

Projektet er støttet af Koda Kultur / With support from Koda’s Cultural Funds