Alle navne klar til 4. udgave af Mighty Fight Night

Mighty Music er klar med de fire Mighty Fighters der skal dyste i den 4. udgave af den populære metalkonkurrence MIGHTY FIGHT NIGHT, der afholdes i Pumpehuset d. 7 marts. Vinderen får en pladekontrakt og en plads på COPENHELL til sommer. 

Siden 2011 har Danmarks største metalselskab, Mighty Music, årligt afholdt den succesrige musikkonkurrence, med propfyldte shows på The Rock, Pumpehuset og Vega. D. 7 marts vender konkurrencen tilbage til Pumpehusets fede rammer hvor præmien for det vindende band er en plads på Danmarks største metalfestival COPENHELL, samt en professionel udgivelse af en EP eller et album igennem Mighty Music.

Vild, Vildere, PANACEA!

Udover de tre udvalgte bands, havde endnu tre bands muligheden for at få et wildcard, og den sidste plads til metalbraget i Pumpehuset. Her var det publikums stemmerne der afgjorde det sidste og fjerde band til Mighty Fight Night 2014. Her trak Panacea det længste strå og endte med at vinde den sidste plads. Om de kan gå hele vejen, som tidligere wildcard vinder Barricade gjorde det i 2012, ved vi den 7 marts.

Det fulde lineup til Mighty Fight Night 2014:
Defecto
Heidra

Panacea
Abscission

Mød op d. 7. marts i Pumpehuset og få selv syn for sagen, når Defecto og Heidra, begge fra København, Abscession fra Roskilde og Panacea fra Aarhus skal dyste om den ubetinget største præmie i dansk metal.

Headlinere er sidste års Mighty Fight Night-vindere Fall Of Pantheon og århusianskeBlood Label der markerer udgivelsen af deres debut album ”Skeletons” til Mighty Fight Night. Det vil helt eksklusivt være muligt at erhverve sig Blood Label albummet der først udkommer d. 17 marts.

www.billetto.dk/mighty-fight-night-2014
www.mightymusic.dk/mighty-fight-night
www.facebook.com/events/621545581246774