Mike Tramp

To år efter del tre i album-trilogien, “Cobblestone Street”, “Museum” og “Nomad”, er Mike Tramp tilbage med et helt nyt studiealbum, der bærer titlen “Maybe Tomorrow”. Albummet er uden tvivl en af den danske singer/songwriters hidtil fineste, og musikken er som altid med Mike Tramp, dybt personlig og rodfæstet i ham selv.
Mike Tramp:
“Når folk spørger mig, hvorfor jeg har lavet et nyt album, og hvad det handler om, bliver jeg nærmest lamslået eller endda tabt for ord. Grunden er, at hvad jeg gør er den jeg er. Det har muligvis taget mig lang tid at nå til dette sted, hvor jeg føler mig så hjemme, og hvor jeg føler jeg hører til. Et sted, hvor min musik simpelthen er en forlængelse af hvem jeg er. Det lyder måske ikke så interessant eller mystisk. Men på hvilken anden måde kan jeg forklare, at min sangskrivning og musik er indbegrebet af den person jeg er.”
”Jeg ønsker ikke at være noget andet end det eller prøve noget nyt. Jeg er mine heltes fakkelbærer og et afkom af mine inspirationer. Jeg har ikke kun bevæget mig væk fra fortiden, men jeg er vokset, og har sat et standpunkt. Når jeg lytter til “Maybe Tomorrow”, hører jeg ikke bare mig selv. Jeg hører nu også mit trofaste publikum der er vokset med mig, og det er den bedste følelse af dem alle”.
Mike Tramp har for nylig afsluttet endnu en af hans massive amerikanske tournéer og vil turnere Europa tyndt i forbindelse med det nye album “Maybe Tomorrow”. Så jo, Mike Tramp er uden tvivl stadig en af de mest hårdtarbejdende mennesker i rock’n’roll branchen!
“Maybe Tomorrow” blev indspillet i Medley Studios, København. Igen med Tramps betroede partner Søren Andersen bag knapperne og på guitar.
Dette er nu det sjette album i træk sammen med Søren Andersen.
Og som på forgængeren ”Nomad”, er det samme hold, der denne gang er med: Morten Hellborn – trommer, Jesper Haugaard – bass, Morten Buchholtz – hammond orgel & piano.
‘Maybe Tomorrow’ udsendes wordwide på limited edition blue colour LP (500 eks.), LP, CD og digital d. 24 February 2017.

mt_euro_tour_photo_skaleretmike-tramp-maybe-tomorrow-final-album-cover-1400x1400-pixelsmt_euro_tour_photo

 

Koda

Udgivet med hjælp fra Koda Kollektive Båndmidler.