THE HOUSE

 

THE HOUSE debutalbum Hostile Man er kommet til med inspiration fra tv-serier, tekstforfattere eller karakterer fra film såsom ”Twin Peaks”, dens ophavsmand David Lynch, ”The Walking Dead”, og ”The Dude” fra ”Breakin Bad” blot for at nævne nogle få.

 

Debuten fra det bornholmske band er et fragmenteret album hvor hver enkelt track og hver enkel tekst står for sig selv, men samtidig samles af livets mørke sider såsom afmægtighed, ensomhed og fortvivlelse over hvor meningsløs tilværelsen egentlig kan være! – Som Kevin Spaceys morgenbadsritual i filmen ”American Beauty”!

 

HOSTILE MAN.

 

THE HOUSEer ikke et band der forsøger at foregive, at have svar på alting, de forsøger ikke at overbevise lytteren til at tro, at de har noget at tilføje en større mening, noget der skulle ligge forbi deres egen selviscenesættelse. THE HOUSE kommer ikke med svar men stiller i stedet spørgsmål.

 

THE HOUSE mener selv at have fundet en mere imødekommende og for dem mere berigende musikalsk form at formidle selviscenesættelsen på, og på albummet Hostile Man, forsøger THE HOUSE, at finde en mening med sig selv, men der er ikke fundet nogen konklusion og der er fortsat mange ting der ikke giver mening men at udgive dette album, er måske en af de begivenheder der skaber et fragment af ”rød tråd” mod hvad THE HOUSE egentlig er.

 

“…You see! I get up every day around 6:30 in the morning. I fix the kids lunchboxes, get them dressed, out the door and of to daycare, kindergarden and school…”

 

“…I see myself surfing down Viagrafalls with a fucking hard-on and a raised fist silently screaming FUCK YOU!…” 

”Sunshine” – THE HOUSE

 

Hostile Man er produceret og mixet, i Jesper Staustrups studie i Gudhjem. THE HOUSE er en trio, Kennie Ørsted (vokal), Jesper staustrup (bas) og Morten Pauck (guitar). De har på albummet arbejdet tæt med DJ Jett der har leveret beats og cuts til flere numre på debut pladen.

 

Kennie Koncert morten PRESSEBILLEDE 5616x3744Cover