The Beatophonics

www spotify_small twitter youtubeTargetshop logo 2

THE BEATOPHONICS  – LETS DO THIS

The Beatophonics som er kendt for deres unikke samspil og deres uofficielle titel som “Danmarks bedste beat-orkester” vender i 2020 tilbage med et markant nyt album , hvor bandet træder nye veje i forhold til deres meget konceptuelle udtryk. Albumtitlen Let’s Do This refererer til den proces og de aktive valg som bandet har været igennem mens de har skrevet den nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk , og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidsløse sang. Forankringen i 60ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop – og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO, Powepop og ja endda til The Zombies unikke fornemmelse for hamonik.

THE BEATOPHONICS – LET’S DO THIS – NYT ALBUM UDE D. 31 JANUAR  2020! 

The Beatophonics som er kendt for deres unikke samspil og deres uofficielle titel som “Danmarks bedste beat-orkester” vender i 2020 tilbage med et markant nyt album , hvor bandet træder nye veje i forhold til deres meget konceptuelle udtryk – som man har kunnet opleve på både deres debut og live album.

“Det nye album vil lægge sig i en naturlig forlængelse af vores debutalbum fra 2015 og samtidig peger det også rigtig meget i en ny retning. Vi har sluppet det stringente trio format og givet den gas med et væld af vintage instrumenter i studiet. Albummet indeholder 13 nye originale skæringer og vi glæder os rigtig meget til at slippe det hele løs!” – udtaler bandets bassist Rasmus Schrøder

Albumtitlen Let’s Do This refererer til den proces og de aktive valg som bandet har været igennem mens de har skrevet den nye musik. Dogmet om den stramme beatstil er væk , og bandets medlemmer har blotlagt deres ideer for hinanden i jagten på den gode, tidsløse sang. Forankringen i 60ernes æstetik er stadig til stede, men bandet har på det nye album også åbnet sig mod lyde og stemninger fra de sidste 40 års rock og pop – og man kan møde referencer til alt fra Elvis Costello, ELO, Powepop og ja endda til the Zombies unikke fornemmelse for hamonik.

Om denne fornyede tilgang til sangskrivningen fortæller sanger og guitarist Søren Koch , som i 2018 også blev officielt medlem af The Zombies:

“Det er sjældent svært at gentage sig selv. Det nemmeste ville være at lave en plade med samme dogme som den første – altså at genskabe en specifik stilart, sound eller sågar et bestemt årstal. Vi har i stedet brugt en del tid på at bryde livslinien til disse dogmer, for at  finde ud af hvordan VI egentlig lyder. Resultatet er en plade som både viser en udvikling, men som også lægger sig som et naturligt nyt kapitel i bandets historik. Jeg glæder mig usigelig meget til at skulle tage det nye materiale ud på landevejen. At spille de her sange som vi har gået op og ned ad i studiet, live. ” 

Let’s Do This er ude på via. Echophonic og Target Records d. 31 Januar, og følges op af en stor dansk tour.

LIVE SHOWS 2020:

 • 07/02: Musikhuzet,  Rønne
 • 08/02: Musikforeningen Bygningen, Køge
 • 13/02: Tobakken, Esbjerg
 • 14/02: Generator, Ringkøbing
 • 15/02: Stars, Vordingborg
 • 27/02: Maskinhallen, Frederikshavn
 • 28/02: Turbinen, Randers
 • 29/02: Tøjhuset, Fredericia
 • 01/03: Dexter, Odense
 • 06/03: Juvi Klubben, Kalundborg
 • 07/03: Støberihallen, Hillerød
 • 13/03: The Tivoli, Helsingborg
 • 14/03: Beta, København

—————————

Credits:

 

The Beatophonics er:

Søren Koch
Rasmus Schrøder
Flemming Koch

Alle sange er komopneret af Koch/Koch/ Schrøder

Indspillet i Echophonic Studio og Klubhuset

Mixet af Magnus Von Bülow

Mastering af Eric Broyhill, Monsterlab

 

Management og Booking: https://deluxe-music.dk/

Label: http://targetgroup.dk/the-beatophonics/

UK

THE BEATOPHONICS – LET’S DO THIS

Known for their unique musical interaction and unofficial titleholders as “Denmark’s best beat orchestra”, The Beatophonics returns in 2020 with a  new album, on which the band explores new paths. The album title Let’s Do This refers to the process and the active choices the band has been through while writing the new music. The dogma of the  pure beat style is gone, and the band’s members have exposed their ideas to each other in search of the good, timeless song. The anchoring of the ’60s aesthetic is still present, but the band has also opened a window to the sounds and moods of the last 40 years of rock and pop – and you can find references to everything from Elvis Costello, ELO, Powepop and even to The Zombies unique sense of hamonics.