Sune Feld

Sune Felds single ‘A Pearl’ har været, og er stadig en af de mest spillede sange på P4 med over 650 afspilninger. Sune har netop underskrevet kontrakt med Target Records, og singlen præsenteres nu for øvrige radioer og presse og et stort promotion forløb er sat op for den unge danske sanger og sangskriver.

Sune Feld har med sit radiohit ‘A Pearl’ gjort opmærksom på sig selv hos P4s lyttere. Det fængende pop/rock nummer leder med sin kant ens tanker hen mod kunstnere som Kashmir, Nephew og Snow Patrol.

Sangen, der fortæller om en kvinde der er så sikker på sig selv, at enhver forguder og imponeres af hende, er nærmest en befrielse i en efterhånden mere og mere usikker verden, hvilket måske netop er grunden til at den er blevet taget så godt imod.

‘A Pearl’ er indspillet af Sune Feld selv, hvorefter multikunstner og producer James Thomas (bl.a. Cher, Beth Hart) har lagt sidste hånd på, og resultatet er intet mindre end et fantastisk nummer, der med sit insisterende beat og utrolige optimisme, holder foden svingende alle 4 min.

spotify_small