Chief 1

spotify_small

CHIEF 1 er tilbage med ny forårssingle – debutsoloalbummet ”Slip” udkommer i april, og Danmarkstour er lige om hjørnet! Se lo-fi videoen til “Livet Er Et Mesterværk”, hvor bl.a. Rasmus Seebach, Chili Klaus, Nik & Jay, Paprika Steen, m.fl. medvirker.

Efter 30 år som primært producer og sangskriver – og ikke mindst som medlem af Rockers By Choice, er CHIEF 1 nu i front som solokunstner. Det markeres med debutalbummet “Slip” der udkommer d. 21. april på Target Records.

Men i dag er helt speciel, da den nye single og video “Livet Er Et Mesterværk” udkommer. En hyldest til livet, hvilket springer ud i fuld flor i en energiske og livsglade lo-fi musikvideo. Derudover er der turnéstart på Kulturstationen i Vanløse med CHIEF 1 og hans band.
CHIEF 1 forklarer selv om “Livet Er Et Mesterværk”:

”Efter en lang vinter glæder vi os ved at foråret står lige foran os, og råber op om at vi skal tage os sammen og leve det der liv vi har fået.

Det er det mindset jeg har skrevet “Livet er et mesterværk” ud fra. Solen, foråret, kærligheden og ikke mindst friheden. Hvor kan det liv da være skidt, surt og hårdt – men igen hvor kan det liv dog være suverænt, smukt og fantastisk.

Vi har det her nu og vi er nogle utaknemmelige bæster hvis vi ikke tager det i alle aspekter og bare hviler i at alt er som det skal være.

Det har taget mig oceaner af tid at indse, noget der er så simpelt og lige til. Livet.

Jeg skrev sangen en mørk december hvor mit liv var alt andet end et mesterværk. Tog mig i at visualisere mig ud af mørket og ind i lyset. Accepterede min tilstand og brugte musikken til at bringe mig op og ud. Det er det musik kan.

Sangen blev fuldendt i Lundgaard studiet i Jylland sammen med mit nye band. Vi skal på tur lige om lidt. Min første nogensinde. Jeg debuterer efter 30 år i gamet. Angstprovokerende, men nødvendigt – og hvor jeg dog glæder mig til denne nye rejse der ligger foran! Livet ER et mesterværk” – CHIEF 1, marts 2017

Se turnéplanen her:

17/3 – Kulturstationen, Vanløse
18/3 – Industrien, Aarup
21/4 – Beta. København
11/5 – Tøjhuset. Fredericia,
12/5 – Posten, Odense
13/5 –Kulturhuset, Islands Brygge/KBH
24/5 – Vershuset, Næstved
25/5 – Godset, Kolding
26/5 – Jelling Festival
10/6 – Brønshøj Torv
23/6 – Kløften Festival
19/7 – Byparken, Esbjerg
+ mere under forberedelse