The Beatophonics

www spotify_small twitter youtubeTargetshop logo 2

The Beatophonics

 

I 1965 lod tre beatmusikere sig nedfryse i et vanvittigt eksperiment, for at vende tilbage 50 år senere til en ny og bedre verden… Da man endelig fik tøet gruppen op i foråret 2015, stod to ting klart; verden var stadig af lave og The Beatophonics havde aldrig lydt bedre !!!

 

Sådan kunne science-fiction versionen om danske The Beatophonics muligvis have begyndt, for når man hører The Beatophonics selvbetitlede LP er man ikke ét sekund i tvivl om, hvor gruppen henter sin inspiration fra. Beat-feberen som i starten af 60’erne ramte København, Liverpool og Reeperbahn, blusser atter op i The Beatophonics univers i en sådan grad at det nærmest er umuligt at tro at disse indspilninger stammer fra det nye årtusinde og ikke fra dengang!

 

Tro mod beatmusikkens guldalder består lp’en både af originale kompositioner og livefavoritter fra deres egne forbilleder, som alle er skåret knivskarpt og sjældent overstiger en spilletid på 2 minutter og 20 sekunder. Gennem hele pladen stråler en uforfalsket ungdommelig energi, og samspillet mellem vokaler, guitarer, trommer og bas, gør at The Beatophonics på trods af den åbenlyse inspiration fremstår som et hamrende autentisk og vitalt orkester. Beat – og pigtrådsgruppen må ganske simpelt være teleporteret direkte fra tresserne eller, og mere sandsynligt, være drevet af tre gennemmusikalske og passionerede mænd som sætter den musik de elsker højere, end at lefle for tidens trends.

 

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas) , Flemming Koch (vokal, trommer). Sammen har gruppen gennem de seneste 5 år spillet spillet ca. 20 koncerter om året og gæstet større spillesteder over hele Danmark. The Beatophonics har i flere omgange spillet på Vega i København bl.a. som husorkester til spillestedets legendariske 50’er fester og backet flere generationer af danske rockmusikere – fra Keld Heick til Steffen Westmark og Christian Hjelm.

 

The Beatophonics debutalbum udkommer både på vinyl, CD og stream d. 11 Maj 2015.


TheBeatophonics1400x1400px
Pressebillede1