.
Target Group

Childrenn

spotify_small

 

CHILDRENN er et nyt band på den danske rockscene, som dog på ingen måde består af novicer. Bandet begyndte så småt sin eksistens for to år siden, da ungdomsvennerne fra sønderjylland, bassist Jakob Krogh Jørgensen fra Psyched Up Janis og guitarist Manoj Ramdas fra The Good The Bad, SPEkTR, The Raveonettes, Sort Sol mv. satte sig for at lave et band – en gammel drøm, som nu endelig skulle realiseres.
Et års tid senere var line-uppen på plads. Jakob Brixen fra Mechanical Bird, Kloster og Hymns From Nineveh trådte ind på vokal og guitar og Rune Nugge Kristensen fra Powersolo satte sig bag trommesættet.

 

I det spæde forår 2015, gik CHILDRENN i Jens Benz Studio i Valby og White Dwarf Studios i København og indspillede sen række mørke og desperate numre, som sangskriverne Manoj Ramdas og Jakob Brixen havde komponeret i fællesskab.

 

Numrene spænder fra krautrock/noise på det syv minutter lange ’Animale’ over det mere nedtonede, repetitve i ’Ash Dance’ til det tungtrockende ’Handcuffed’, hvor man tydeligt fornemmer et anstrøg af Seattle-lyden. Hvilket måske ikke er så mærkeligt, idet albummet er mixet af Randall Dunn i Avast! Recording Studios i Seattle. Dunn har blandt andet arbejdet sammen med Sunn o))), Earth og Six Organs of Admittance.

 

Debutalbummet ”Animale” udkommer den 26. februar på Target Group/Mighty Music, og CHILDRENN drager herefter på en mindre danmarksturné.

 

Live præsenterer det yderst velspillende band en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rock. CHILDRENN optrådte i efteråret 2015 sammen med Seattle-legenderne The Sonics. Herom skrev Gaffas anmelder bl.a.: ” Childrenn, der med deres råtunge syre-sludge drev associationerne over på en blanding mellem Kyuss og Wooden Shjips. Denne lyd, som Childrenn så storartet formåede at skylde ud igennem højtalerne, beviste samtidig, hvor velplacerede disse var som opvarmningsband for The Sonics”.

 

A1015894 (1)

Copyright 2017 © | Target Group ApS | info@targetgroup.dk
Google+