Merchandise

Target Merch kan tilbyde og producere mere eller mindre alt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har bl.a. erfaring med produktion af t-shirts, hættetrøjer, børne/babytøj, girlies (pige t-shirts), nederdele, shorts, stofmærker, tasker, trusser, boksershorts, håndklæder, indkøbsnet, jakker og skjorter.

Vi trykker både t-shirts for det nystartede band; hele tøjlinjer for landets største musiknavne (bl.a. Carpark North, Malk De Koijn, Magtens Korridorer, De Eneste To og Kashmir) og musikfestivaler (bl.a. Grøn Koncert, Stella Polaris, Skive Festival og Copenhell).

Ud over musikbranchen, har vi også produceret tøj for bryggerier, messer, efterskoler, idrætsforeninger og motionscentre. Ingen opgave er for specialiseret eller traditionel for Target Merch.

Target Merch samarbejder med nogle af de største og mest erfarne tekstiltrykkerier i hele verden. Vi har konkurrencedygtige priser på de mest kendte merchandise/tøjmærker som Fruit Of The Loom, Gildan, American Apparel, Stedman, Hanes, Continental, Russell, B&C, Tultex, m.fl.

Kontakt os på telefon: 71703666 eller email info@targetmerch.dk for et uforpligtende tilbud.

Forhør dig i øvrigt om mulighederne for salg af dit merchandise ved events, messer og livekoncerter, salg til detail- og web butikker og oprettelse af egen webshop. Vi har års erfaring inden for disse områder.