Freddy And The Phantoms

facebook Targetshop logo 2

Freddy And The Phantoms er klar med deres 4.udspil, albummet Decline Of The West, og blues rockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonernekonstantpåklem, ialbummetsalkymistiskeblandingafsoutherngothic,eksistentielangst og fortællingen om et samfund i opløsning.

“Albumtitlen Decline Of The West har i takt med at pladen er blevet færdig fået et profetisk skær. Med den retning som Europa og USA har taget i det seneste år, synes vi at befinde os i helt ny situation, hvor principper som solidaritet, frihedsrettigheder og humanisme definitivt har måttet vige for frygten og selvtilstrækkeligheden. Vores kollektive historieløshed og fortsatte insisteren på vækst ligner i mine øjne en dødbringende cocktail. Lige nu sidder en lille del af menneskeheden og troner på guldet, fuldstændig ude af stand til at se, at vi er blevet små solkonger og zarer der udsulter verden på tværs af grænser, religion og hudfarver. Her tillader vi at sætte et kritisk spejl op, så refleksionen kan begynde hos os selv. “

– Frederik Schnoor, Freddy And The Phantoms

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flereafEuropasstørsterockmedierogfiktopkarakter erityske RockHardognorskeScreamMagazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

Album 2017
PRESS3 BW

 

 

 

 

Album 2014

COVER_1400 Pressebillede 2014 

BIO 2014 – Download PDF her.

Album 2013

Freddy & The Phantoms1 Freddy & The Phantoms3 Freddy & The Phantoms4