Ace Rosewall

Alle børn har en drøm om hvad de skal være som voksne, og jeg ville være rockstjerne. Forskellen på mig og andre børn var blot, at jeg er dedikeret. Som 11-årig formede jeg mit eget band, og det var her min interesse for musikken for alvor blev vækket, og kreativiteten kom hurtigt efter. Samme dag bandet blev lavet skrev jeg 4 sange på engelsk, selvom jeg knap nok kunne sproget.

Jeg bruger musik som et middel til at komme af med de følelser, jeg ikke taler med folk om. Jeg tror, at fordi det er personligt, så har folk lettere ved at relatere til det, og de kan spejle sig selv i mine tekster og melodier og bruge det til situationer i deres eget liv.

Da jeg var færdig i folkeskolen tog jeg direkte videre på Skanderborg Gymnasium. Jeg ville være færdig med skole hurtigst muligt, da jeg vidste, at musikken var mit kald. I musiktimerne var jeg tit i gang med at spille guitar eller synge fremfor at læse teori og skrive noder. Det er nemlig dét musik er for mig. Det er praktisk og ikke teoretisk. Det er koncerter og digte og følelser!

1. februar 2017 tog jeg min guitar i hånden og hoppede på et fly. Uden nogen egentlige planer eller kontakter derovre, men hvis man ikke satser, så vinder man heller ikke, tænkte jeg. Et par dage efter min ankomst tog jeg til min første ’open mic’. Det var et caribisk sted, så der var et salsaband, som spillede med. Umiddelbart ikke sådan, jeg havde tænkt mine numre, men det var nu meget sjovt!

Nu, halvandet år efter jeg har spillet over 100 koncerter, og er mere eller mindre blevet et kendt ansigt på Londons undergrundsmusikscene. Hver dag arbejder jeg på musikken, og så snart jeg har et øjeblik frit bruger jeg det på at arbejde med musikken; skrive mails, skrive sange, finde spillesteder og alt indimellem.

Jeg bor selv i Camden Town, der er Londons kunstneriske, rå og alternative kvarter, som blandt andet har været med til at forme kunstnere som Amy Winehouse og Ed Sheeran. Der er mange spillesteder, og musikken har en helt særlig rolle i dette område. Camden har været med til at give mig og min musik en helt speciel og genkendelig lyd, der kan høres på ”Fooling Around” .

Min dedikation har taget mig tættere på min drøm, og jeg har kun intentioner om at fortsætte. Gennem de sidste måneder har jeg formet mit eget band, som kommer til at tage mig til næste musikalske stadie. Jeg har booket koncerter over vinteren og ind i det nye år, så der bliver meget at se til! Desuden har jeg en hel række nye sange, der er ved at blive finpudset og klar til at blive indspillet! Glæd jer til at høre meget mere!

FACEBOOK